Fahéjas csiga 12 perc alatt? Igen, jól olvastad! Ezzel a varázslatos recepttel, amit az air fryer segítségével készíthetsz el, pillanatok alatt élvezheted a frissen sült finomságokat. Merülj el a fahéj és a cukor édes illatában, miközben az új technológia
Nincs is csodásabb érzés, mint amikor egy illatos, friss fahéjas csiga után vágyakozol, de az időd vagy a kedved nem engedi meg, hogy órákat tölts a konyhában. Itt a tökéletes megoldás: egy villámgyors és könnyen elkészíthető fahéjascsiga-recept, amelyet légkeveréses sütőben, vagyis air fryerben süthetsz meg mindössze 12 perc alatt! Élvezd a sütemények varázsát pillanatok alatt!
Ha igazán különlegessé szeretnéd varázsolni a csigákat, egy ínycsiklandó krémsajtos mázzal is megkoronázhatod őket! Ehhez keverj össze 50 g porcukrot, 50 g krémsajtot és 1 evőkanál tejet. Ez a finom máz nemcsak szemet gyönyörködtető, de az ízét is új dimenziókba emeli!
Közben keverd össze a máz összetevőit, majd amikor a csigák már egy kicsit lehűltek, bőségesen vonj be őket a finom mázzal.
Ha van egy kis plusz időd, akár házi élesztős tésztából is elkészítheted ugyanígy, ami még omlósabb, puhább csigákat eredményez.
Ez a 3 hozzávalós fahéjascsiga-recept egy igazi időspóroló, ami a legfinomabb ízeket hozza rövid idő alatt. Nem kell profinak lenned a sütésben, ennél egyszerűbb és gyorsabb desszert nincs is, ráadásul az air fryerrel a végeredmény sokkal egészségesebb és ropogósabb lesz, mint a hagyományos sütőben.