Pezsgővel teli vacsora egy rejtett budapesti kertben, ahol a nyár sosem ér véget.

Merre induljunk, ha egy igazán emlékezetes pizzát szeretnénk kóstolni Budapesten, amely felidézi olaszországi nyaralásaink ízeit? És mi a helyzet, amikor egy három Michelin-csillagos séf nemzetközi remekeire vágyunk? Vagy ha a téli fagyban egy buja zöld kertben vágyunk étkezni? A válasz mindhárom esetben ugyanaz!
A Dorottya utcai épületegyüttes, amely az egykori Mahart-székház, Münnich-ház és Weber-ház egyesítésével és újragondolásával jött létre, most a Dorothea Hotel néven várja a látogatókat. Ez az ötcsillagos szálloda nem csupán a luxus szálláshelyek közé tartozik, hanem Budapest egyik legizgalmasabb gasztronómiai célpontjává is vált. A hotelben megtalálható az ínycsiklandó olasz ételeket kínáló Alelí, a kreatív ízkombinációkat bemutató BiBo, valamint a farm-to-table filozófiát megvalósító Pavilon Restaurant & Bar – ez utóbbi pedig egy igazi titkos gyöngyszem, amely varázslatos atmoszférájával elbűvöli a vendégeket.