Zöldséges boltban dolgozó, szakképzettséggel nem rendelkező eladó.


Tisztelt Szakértő! Egy egyszemélyes Kft. keretein belül üzemeltetek egy zöldségboltot, ahol a hagyományos zöldség- és gyümölcsárusítás mellett saját termelésű zöldségekből és gyümölcsökből levet is préselünk, melyet azonnal értékesítünk a vásárlóknak, illetve az online rendeléseket is kiszállítjuk. Az alábbi kérdéseim lennének a működéssel kapcsolatban: 1. Szükséges-e boltvezetői végzettség a bolt üzemeltetéséhez? Amennyiben igen, kinek kell ilyen végzettséggel rendelkeznie? 2. Az eladóinknak szükséges-e szakképzettséggel bírniuk, vagy eladói tevékenységet végezhetnek szakképzettség nélkül (beleértve a gyümölcs- és zöldséglé préselését is)? 3. A dolgozók bérének megállapításakor a minimálbért vagy a garantált bérminimumot kell figyelembe venni? Kérem, segítsen a fenti kérdések tisztázásában! Köszönöm!

Related posts